Informeer mede verzamelaars

Militariabeurs

 

Militariabeurzen

09.00-12.00 uur

 

2018

Zaterdag

6 Oktober

10 November

8 December

2019

9 Februari

8 Juni

12 oktober

7 December


laatste update 9-9-2018


Welkom op de website "Militariabeurs.info"

 KOMENDE BEURS  ZATERDAG 6 OKTOBER 2018

    Multi Functioneel Centrum "Aperloo"

  Stadsweg 27   8084 PH   't Harde


Deze website is er voor om militairia, brandweer en politie verzamelaars samen te brengen en de mogelijkheid te bieden om te ruilen of om militaria, brandweer, politie, ambulance, douane, rodekruis en beveiliging verzamelobjecten aan te kopen. Aanwezige standhouders bieden hun waar aan zoals emblemen, uniformen, badges, medailles, documentatie,  uitrustingstukken, bajonetten, etc. uit diverse landen vanaf 1900 tot heden. Door het geringe aanbod van militaria, brandweer en politie beurzen in het oosten en noorden van het land heeft mij doen besluiten om jaarlijks een aantal grote beurzen te organiseren in 't Harde. 

De beurs is makkkelijk te bereiken en beschikt over een grote parkeerplaats (gratis parkeren). Op locatie is een kantine aanwezig voor koffie/thee en een kleine warme hap. De kantine is geopend vanaf 08.30 uur tot 13.00 uur. Er is voldoende zitgelegenheid om onder het genot van een drankje bij te praten over onze hobby.

Het is een particulier initiatief om deze beurs voor noord en oost Nederland aan te bieden.

De beurs heeft geen binding met het Nationaal Socialisme en de ideologie van het Derde Rijk. De beurs heeft geen politieke en/of andere motieven, en wil vanuit historisch oogpunt militaria, brandweer of politie materiaal beschikbaar stellen aan musea en verzamelaars.

Tijdens het bezoek aan de beurs kunt u geconfronteerd worden met mogelijk aanstootgevende symbolen uit de tweede wereldoorlog. Deze dienen voor geschiedkundig onderzoek en als verzamelobject met historische waarde voor verzamelaars en musea.

Antieke wapens en volgens de wet onklaar gemaakte wapens zijn toegestaan. Verlofplichtige vuurwapens en/of scherpe munitie zijn niet toegestaan!!


Stel u vooraf goed op de hoogte van de beursregels (zie beursregels op deze website)


ER ZIJN NOG TAFELS BESCHIKBAAR, RESERVEREN KAN TOT UITERLIJK 4 OKTOBER